Nytår med mad fra Bække Kro…

Når det gamle år går på hæld, og et nyt skal bydes velkommen, har vi tradition for at spise lidt lækkert mad med familie og venner. Lars og jeg vil inden for en uges tid, komme ud med 2017 nytårsmenuen, så bliver det hele lidt nemmere for jer, på årets sidste dag. Vi laver en 4 retters lækker menu som selvfølgelig indeholder maden, en let vejledning for opvarmning, og et par chokolader som en lille nytårs gave fra os på Kroen. Maden vil være til afhentning på Kroen mellem 12.00 og 14.00 nytårsdag.

Forret: Jomfruhummerhaler i egen bisque, dild olie og sprøde chips.

Mellemret: Butterdejsindbagt torsk, æbler, kål,og svampe, syltede æbler, rødbede og en let salat.

Hovedret: Rosastegt kalvemørbrad, friterede kalvebrisler, portvinsglace, pommes anna og rodfrugter fra                      den danske jord.

Dessert: Mazarinbund m/champagnemousse, mandeltuilles, champagne/jordbær parfait, krystalliseret hvid chokolade, jordbær sauce.

Der følger lækkert hjemmebagt surdejsbrød og smør med.

Pr. couvert 469,-

Kransekage ud af huset til kl. 24.00        Pr.   couvert                                   30,-

Mulighed for køb af vine som passer til menuen kommer løbende….

Comments

  1. Tror der tidligere på dagen går været er eller andet galt da det her til aften var nemt igen at finde nytårsmenuen. Så se bort fra tidligere kommentar herom.

  2. Jeg tænker heller ikke lasagne, røde pølser men noget knap så avanceret / specielt ???, da jeg også syntes børnene skal have noget lækkert denne aften.

    p.s. det er mega svært at finde frem til jeres nytårsmeny på hjemmesiden. Jeg opgav og brugte til sidst google for at finde ind på opslaget.

  3. Hej Juna.
    Det kunne man godt overveje, men den er også lidt svær, da nogle forældre gerne ser noget lækkert til deres børn ntårsaften og ikke nødvendigvis lasagne eller pasta kødsc., og så ville vi nok ramme lidt forbi med menuen….men det er selvfølgelig muligt at bestille børnemad uah. sammen med. Skal nok lige tage det op til overvejelse. Mvh Zannie og Lars

  4. Hejsa,

    Kunne man overveje at lave en børnemenu ud af huset nytårsaften….?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *