3 retters menu forslag

Skal du/i holde en fest? Ville det være rart ikke selv at skulle stå med alt bøvlet og arbejdet før, under og efter festen? Så lad os hjælpe med at organisere og sørge for at dagen bliver helt fantastisk fra start til slut.

Et typisk forløb hos os starter altid med et opkald og en samtale. over en kop kaffe snakker vi om selve menuen, farver, bordopstilling, indslag, pynt, børn ved selskabet og meget mere. Herefter udregnes en pris som sendes på mail med alle detaljerne vi har snakket om. Er alt tilfredsstillende bliver festsedlen sat i vores kalender.

Lige op til festen runder vi de sidste detaljer af og håndterer evt. ændringer hvis der er sådanne. Vi bestræber os på den meget personlige tilgang til vores gæster, på den måde kan vi bedst tilpasse os hver enkel festsituation. Understående er sæsoninddelt men er blot et meget lille udvalg og kan sagtens ændres til jeres smag. Priserne herunder er pr. cou.

Velkomst u/ alkohol: 25,-

Velkomst m/ alkohol: 30,-

Forretter Forår:

  • Nye asparges og stenbidderrogn, serveret med sauce hollandaise.
  • Fisketallerken m/ 3 slags fisk og skaldyr, dildmayo, salte agurker og malttuilles og salat
  • Kyllingeterrine, små vagtel solæg, tomat creme, salte mandler, syltede perleløg og en let salat.

Forretter sommer:

  • Ærtesuppe sprød rugbrød, dildolie, Kammuslinger
  • Kroens Blåmuslingesuppe
  • Frisk melon, skinke i variation, rygeostecreme, malt

Forretter Efterår:

  • Jordskokkesuppe, grøn olie, røget bakskuld.
  • Svampeanretning a la jordbund, saltet gris og crunch
  • Stegt sandart, kål i beurre blanc, årstidens ribs

Forretter vinter:

  • Blomkålssuppe, karry og stegt kammusling
  • Unghaneterrine m/ jomfruhummer, dild, sprød skalddyr.
  • Stegt laks m/urter, dildcreme og salat

Hovedretter forår:

  • Fyldt perlehøne, kartoffeltårn/ nye kartofler når de er klar, sauce supreme årstidens grønt + 15,-
  •  Rosa stegt lammeculotte, nye kartofler, sæsonens grønt og rosmarinsauce
  • Rosa kalvefilet, urteglace, årstidens grønt og pommes anna.

Hovedretter sommer:

  • Helstegt oksefilet, nye danske kartofler vendt i krydderurter og løg, rødvinsglace og ærtepure, nye ærter, forårsløg.
  • Duo af kalv og gris, sauce demiglace, nye kartofler, gulerodspure, små gulerødder og glaserede rødløg.
  • Kalv rullet i urterasp, sauce calvados, stegte kartofler m/krydderurter, porrer i variation og bagte tomater.

Hovedretter efterår:

  • Krondyr, pommes roesti, svampesauce m/brombær og rodfrugter. +20,-
  • Sprød andebryst, stegt kål, Pommes anna, saltbagt selleri.
  • Gl. dags oksesteg m/ lækker sauce lavet på fonden, bønner, glaserede perleløg og årstidens grønt, med hvide kartofler, sødt og surt.

Hovedretter Vinter:

  • Urterullet sprød gris, timian sauce, Pommes Anna, honning glaseret rødbede, Bagt rødløg, selleripure.
  •  Oksemørbrad og braisserede svinekæber, Morkelsauce m/varme krydderier, Rodfrugtemos, syltede rødbedecrudite, gulerødder i variation.
  • Indbagt svinemørbrad m/rødvinssauce, rødbedepure, saltbagt selleri, Pommes duchesse.

Desserter forår:

  • Rabarber coulis, syltede rabarber, vaniljeparfait, vanilje tuilles
  • Jordbærtærte og jordbæris

Desserter sommer:

  • Rød grød på kroens måde
  • Kærnemælks creme, friske jordbær, vanilje parfait og krystalliseret mørk chokolade.

Desserter efterår:

  • Blødende chokoladekage m/ hjemmelavet rørt iscreme og bær.
  • Æbletærte, sprød æble, vaniljeis

Desserter vinter:

  • Gateau marcel m/orange, appelsinsorbet, krystalliseret mørk chokolade.
  • Hvid chokolademousse m/passion, nøddebund og passionscreme.

                                                                                                                                                                                                                                  318,- pr. cou.

Kaffe/the: 30,-

Kaffe/the m/småkager: 45,-

Lagkage eller kringle: 28,-

Natmad:

  • Æggekage m/hjemmelavet rugbrød, rødbeder, sennep og ketchup                           48,-
  • Pølse/ostebord m/ hjemmebagt brød                                                                               65,-
  • Suppe m/kød og mel boller, masser af urter og flutes                                                   45,-
  • Biksemad m/rugbrød, ketchup, sennep, rødbeder, spejlæg og engelsk sc.               48,-
  • Skibberlobescoves m/ hjemmebagt rugbrød, rødbeder, smør og purløg                   55,-

Vi har selvfølgelig flere retter både til menuen og til natmad, spørg os gerne. Rettelse i antal kan gøres op til 5 dage før arrangement, herefter betales for fuldt antal bestilte.