Klassisk menu forslag

 

Vælg mellem:

Forretter.

Lækker hjemmelavet klar supper m/ kød og melboller og masser af urter, hertil enten flutes eller ris.

Kroens tunmousse, på en bund af salat, salt agurker, maltjord og syrlige rødløg.

Tarteletter m/ høns i asparges.

Hovedretter.

Braisseret  Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler, rødvinssauce dertil sødt og surt.

Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.

Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler, brun sauce, sødt og surt.

 

Pandekager m/softice og marineret frugt.

Islagkage i 3 lag m/syltede bær.

Hjemmelavet citronfromage m/fløde.

3 retter 289,- cou.

Som helaftensarrangement

Velkomst, kaffe/the og småkager efter maden, og natmad, fri øl, vand og husets vine i 7 timer. Derefter afregnes efter forbrug.

550,- cou.