Ved ønske om buffet, brunch, frokostselskab, eller forretningsmøde så ring til os, så tager vi en snak sammen om jeres ønsker og behov i forbindelse med arrangementet.
På baggrund af samtalen udregner vi en skarp pris på det hele.
-
-
3 retters menu forslag
3 retter 317,- cou.
-
Dessert
Kærnemælks creme friske jordbær, vanilje parfait og krystalliseret mørk chokolade.
-
Forret
Fiskemousse lavet på hvid fisk og creme fraish, syltede små rødbeder, rødbede creme, ristede græskarkerner og salat vendt i grøn olie.
-
Hovedret
Langtidsstegt okseculotte, glacerede ovnbagte rodfrugter, grov selleripurè, nye kartofler og kraftig brun sauce dertil.
-
Klassisk menu forslag
3 retter 289,- cou.
-
Dessert
Vælg imellem:
- Pandekager m/softice og marineret frugt
- Islagkage i 3 lag m/syltede bær
- Hjemmelavet citronfromage m/fløde
-
Forret
Vælg mellem
- Tarteletter m/ høns i asparges.
- Asparges ell. klar suppe m/kødboller.
- Hønsesalat m/ananas og grønt.
-
Hovedret
Vælg imellem:
- Braisseret Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler , rødvinssauce dertil sødt og surt
- Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.
- Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler, brun sauce, sødt og surt.
-
4 Retters sæson menu
Forkælelsesmenuen med særligt udvalgte råvarer, og flotte anretninger. Pris 369,- cou.
-
Dessert
Rabarber is, let syltede rabarber, rabarber consommé og vanilje skum
-
Forret
Rimmet laks, grøn mayo, syltede perleløg, rugbrødschips og frisèe/dild salat
-
Hovedret
Langtidsstegt Kalvefilet, smørdampede forårsløg, gulerods timbale, bagte gulerødder, med nye kartofler og timian glace.
-
Mellemret
Blancherede asparges, rejer og cremet let kørvelsuppe
-
Alt bliver lavet fra bunden på Bække Kro. Vi bruger kun lokale råstoffer hvor muligt.