Selskaber

Ved ønske om buffet, brunch, frokostselskab, eller forretningsmøde så ring til os, så tager vi en snak sammen om jeres ønsker og behov i forbindelse med arrangementet.

På baggrund af samtalen udregner vi en skarp pris på det hele.

    • 3 retters menu forslag

      3 retter 317,- cou.

    • Dessert

      Kærnemælks creme friske jordbær, vanilje parfait og krystalliseret mørk chokolade.

    • Forret

      Fiskemousse lavet på hvid fisk og creme fraish, syltede små rødbeder, rødbede creme, ristede græskarkerner og salat vendt i grøn olie.

    • Hovedret

      Langtidsstegt okseculotte, glacerede ovnbagte rodfrugter, grov selleripurè, nye kartofler og kraftig brun sauce dertil.

    • Klassisk menu forslag

      3 retter 289,- cou.

    • Dessert

      Vælg imellem:

      • Pandekager m/softice og marineret frugt
      • Islagkage i 3 lag m/syltede bær
      • Hjemmelavet citronfromage m/fløde
    • Forret

      Vælg mellem

      • Tarteletter m/ høns i asparges.
      • Asparges ell. klar suppe m/kødboller.
      • Hønsesalat m/ananas og grønt.
    • Hovedret

      Vælg imellem:

      • Braisseret  Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler , rødvinssauce dertil sødt og surt
      • Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.
      • Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler, brun sauce, sødt og surt.
    • 4 Retters sæson menu

      Forkælelsesmenuen med særligt udvalgte råvarer, og flotte anretninger. Pris 369,- cou.

    • Dessert

      Rabarber is, let syltede rabarber, rabarber consommé og vanilje skum

    • Forret

      Rimmet laks, grøn mayo, syltede perleløg, rugbrødschips og frisèe/dild salat

    • Hovedret

      Langtidsstegt Kalvefilet, smørdampede forårsløg, gulerods timbale, bagte gulerødder, med nye kartofler og timian glace.

    • Mellemret

      Blancherede asparges, rejer og cremet let kørvelsuppe

x