Selskaber

Ved ønske om buffet, brunch, frokostselskab, eller forretningsmøde så ring til os, så tager vi en snak sammen om jeres ønsker og behov i forbindelse med arrangementet.

På baggrund af samtalen udregner vi en skarp pris på det hele.

Læs mere om konfirmation

Læs mere om Mindehøjtidelighed

Læs mere om reception, åbent hus

Læs mere om brunch

Læs mere om klassisk menu forslag

Læs mere om 3 retters menu forslag

Læs mere om 4 retters sæson menu 

    • 3 retters menu forslag

      3 retter 317,- cou.

    • Dessert

      Kærnemælks creme friske jordbær, vanilje parfait og krystalliseret mørk chokolade.

    • Forret

      Fiskemousse lavet på hvid fisk og creme fraish, syltede små rødbeder, rødbede creme, ristede græskarkerner og salat vendt i grøn olie.

    • Hovedret

      Langtidsstegt okseculotte, glacerede ovnbagte rodfrugter, grov selleripurè, nye kartofler og kraftig brun sauce dertil.

    • Klassisk menu forslag

      3 retter 289,- cou.

    • Dessert

      Vælg imellem:

      • Pandekager m/softice og marineret frugt
      • Islagkage i 3 lag m/syltede bær
      • Hjemmelavet citronfromage m/fløde
    • Forret

      Vælg mellem

      • Tarteletter m/ høns i asparges.
      • Asparges ell. klar suppe m/kødboller.
      • Hønsesalat m/ananas og grønt.
    • Hovedret

      Vælg imellem:

      • Braisseret  Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler , rødvinssauce dertil sødt og surt
      • Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.
      • Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler, brun sauce, sødt og surt.
    • 4 Retters sæson menu

      Forkælelsesmenuen med særligt udvalgte råvarer, og flotte anretninger. Pris 369,- cou.

    • Dessert

      Rabarber is, let syltede rabarber, rabarber consommé og vanilje skum

    • Forret

      Rimmet laks, grøn mayo, syltede perleløg, rugbrødschips og frisèe/dild salat

    • Hovedret

      Langtidsstegt Kalvefilet, smørdampede forårsløg, gulerods timbale, bagte gulerødder, med nye kartofler og timian glace.

    • Mellemret

      Blancherede asparges, rejer og cremet let kørvelsuppe