Jens Werner på Bække Kro

Så har vi den store fornøjelse at invitere indenfor til nogle skønne timer i selskab med hele danmarks danse dommer Jens Werner.

Er du også “Vild med Dans”?!
Jens Werner er danser, danseinstruktør og dansedommer, og så er han specielt kendt fra tv-programmet “Vild med Dans”. Jens Werner begyndte allerede sin dansekarriere som 5-årig, og derefter blev verdensmester i selskabsdans i 1994. Derudover har han været danmarks-, nordens- og europamester. Dermed er Jens Werner den mest vindende danser i Danmark.

Mit liv med dans
I dette foredrag vil Jens Werner tage publikum med på en rejse af fortællinger, anekdoter, ærlige og gribende beretninger om sit liv. Oplev dansen på en helt ny måde, og se den benhårde vej til at opnå det største indenfor dette feltet – at blive verdens bedste danser.

Kom i godt selskab med Jens Werner, hvor der vil være højt humør, gode grin og plads til eftertanke.

Vi åbner dørene kl. 18.30, og når i kommer vil der være en lækker cocktail klar i baren til jer. Efter i har fundet jer en plads i salen (ingen nummerede pladser) så vil der være lækker tapas klar til at hapse og hygge med. Vi serverer et glas hvidvin undervejs. Når alle er godt tilpas ved bordene, (18.55) byder vi velkommen og nævner lidt praktisk info….

19.00 Jens Werner LIVE 😉

Ca. 21.15 Arrangement slut

Pris pr. person 275,-
( incl. 1 Cocktail, tapas og 1 glas hvidvin)
For reservation og betaling ring eller skriv til Bække Kro 26294787

Sidste tilmelding 29/10 eller så længe pladser haves.

Skriv et svar