Jul og kogler

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det giver anledning til lidt extra hygge. Lars er ved at finde hoved og hale i alt vores julpynt og lyskæder, og jeg laver julepostejer, og frikadeller med grønlangkål så vores polakker ovenpå nok mener, at lugten aldrig kommer ud af deres gardiner. Vores egen julefrokost er også ved at være tæt på, så planlægningen af menuen er så småt igang.

Udvalgte datoer hvor restauranten er åben til frokost:

D. 29. og 30. November 12.00-14.00

D. 8. og 9. og 16.December 12.00-14.00

Klassisk juleplatte 1:

Sild m/ hjemmelavet karrysalat

2 små panerede rødspættefilletter m/ hjemmelavet remoulade

Frikadelle m/rødkål

Medister og sdrj. hvidkål

Ris a la mande m/ kirsebærsc

Lækkert hjemmelavet brød og pisket smør.

Kun 145,-

 

Klassisk Juleplatte 2:

Æg og rejer m/ dildmayo

2 små panerede rødspættefiletter m/hjemmelavet remoulade

Lun julepostej m/bacon

Flæskesteg m/rødkål og brunede kartofler

Ris a la mande m/ kirsebærsc.

Lækkert hjemmelavet brød og pisket smør.

Kun 155,-

 

Mangler du mad til julefrokosten så giv endelig et kald, så finder vi en god pris på netop dit arrangement.

 

Mvh Zannie og Lars

Skriv et svar