Mortens aften på Bække Kro

                               Mortensaften

                              Bække Kro

9 og 10. Nov 17.30-22.00

                     Forret

Kroens gravad laks, salat af spæde blade og dild, creme a la rævesauce, salte mandler og syltede små rødbeder, dertil kroens surdejsbrød og pisket smør.

                   Hovedret

Klassisk andesteg (bryst og lår), hvide og brunede kartofler, rødkål, æbler og svesker, kartoffelchips og andesovs. Ad libitum

                   Dessert 1

Kroens ris a la mande med lun kirsebærsauce

                   Dessert 2

Chokolade/orangekage m/chokolademousse, appelsinkaramel og vaniljeis

                               1 ret 169,-

                            2 retter 210,-

                            3 retter 269,-

 

Ved reservation ring eller skriv på tlf. 26294787

Vi glæder os til en hyggelig aften sammen med ”Morten” ?

Skriv et svar