Nytårmenu 2018 ud af huset

 

 

Årets sidste dag, skal for de flestes vedkommende stå i festens tegn, og det skal den også her. Vi fejrer nytår med familien her på Kroen, og det har været en tradition igennem mange år. Selvom vi fejrer nytår mens kroen er lukket, vil der dog ligesom sidste år være mulighed for at kunne købe en fantastisk nytårsmenu med hjem. Vi forbereder og pakker så maden er klar til afhentning d. 31/12 mellem 12.00 og 14.00 inden vores egen fest går igang. Der er en let vejledning med, så der skal bruges mindst mulig tid i køkkenet. Lars og Jeg håber det falder i god jysk jord, og så håber vi at i alle får en fantastisk nytårsaften.

 

Forret : Ristet rugbrød m/skaldyrssoufflet, grøn dildcreme og råmarineret rødbede, rødbederogn, salte mandler og spæd salat, hertil en jomfruhummerbisque.

Mellemret:  (vegetar) Jordskokkesuppe, ristede jordskokker, glaserede jordskokker, persilleolie og sprøde kerner.

Hovedret: Kalve og gris i symfoni med krydret pommes macaire, årstidens svampecreme komplimenteret af sauce cumberland (ribs, portvin og appelsin), hertil serveres bagte, honning-glaserede rødløg, og en variation af selleri.

Dessert: Kroens fersken cheesecake, ferskenparfait og brændt hvid chokolade.

 

375,- pr. cou.

 

Tilkøb af kransekage til kl. 24.00 pr. person 30,-

Mulighed for tilkøb af vine og champagne dertil. Info kommer inden længe

Bestilles inden d. 29/12 kl. 12.00

Mvh Zannie og Lars 26294787

Skriv et svar