Februar / Valentines Gourmet

Det er ved at være tid til noget helt særligt. Det er ikke så ofte vi laver vores gourmet menuer, men her i februar er der både lidt tid og god grund til at lave en. Så vi glæder os til at byde jer indenfor til en fantastisk aften med gode ærlige råvarer.

D. 15/2- kl. 17.30- 22.00

Der serveres til start en lille lækker hapser og nogle snacks

Forret: Stegt brosme på en bund af grønt m/peberrodsskum.

Mellemret: Vol-au-vent m/ økologisk dansk kylling og sprødt skind, danske æbler og kål.

Hovedret: Rosastegt oksekød m/nødde-gremolata, sauce demiglace, pommes macaire, rødbedepurè, syltede svampe og smørstegt persillerod.

Dessert: Chokoladetærte, panna cotta, salt-karamel parfait og syrligt knas.

Kun 350,- pr. couvert

 

 

Der vil være mulighed for at købe afstemt vinmenu hertil.

Forudbestilling  nødvendig på 26294787

Vi glæder os til at høre fra Jer.

Mvh Zannie og Lars

Skriv et svar