Mortens aften 2019

Mortens aften 2019

9-10 Nov. 17.30-22.30

En af de absolut bedste mad-dage på året er for mit vedkommende Mortens aften. Måske er det fordi det “lugter lidt af jul”, eller også er det fordi en aften med familie, venner og god mad er tiltrængt i den lange efterårsperiode. Forberedelserne op til Mortens aften er skønne. De store gryder bliver fyldt med andeskrog og simrer natten igennem, så hele kroen dufter, når man står op om morgenen. Lars løber rundt med reservationslisten, og prøver at finde hoved og hale i, hvor folk skal sidde. Igen i år glæder vi os til at se jer allesammen.

Forret

Kroens hjemmegravad laks, salat af spæde blade, dild og fennikel, creme a la rævesauce, salte mandler, små syltede beder, dertil kroens surdejsbrød og pisket smør.

Hovedret

Klassisk andesteg (bryst og lår) hvide og brunede kartofler, rødkål, æbler og svesker, 1/2 æble m/ribsgele, kartoffelchips og lækker andesc. ad lib.

Dessert 1

Kroens ris a la mande m/ lun kirsebærsc.

Dessert 2

Chokolade/orangekage med chokolademousse, appelsinkaramel og vaniljeis.

1 Ret 169,-

2 Retter 210,-

3 Retter 269,-

Ved reservation ring eller skriv på tlf 26294787

Menuen ud af huset

1 Ret 160,-

2 Retter 200,-

3 Retter 240,-

Afhentes mellem 17.00-17.30 begge dage.

Vi glæder os til nogle hyggelige aftener sammen med “Morten” og dig!

Skriv et svar