Nytårsmenu

Nytårmenu ud af huset.

Så blev det nytår og vi skal sige farvel til 2019 og fejre at 2020 gør sit indtog. I den forbindelse håber vi at i har lyst til at benytte vores tilbud på årets sidste måltid. Det er fyldt med gode råvarer og skulle gerne lette nytårsaften for alle vores skønne gæster.

På et mere personligt plan vil vi takke Bække og opland, og alle de besøgende vi har haft fra nær og fjern. I betyder uendelig meget for os som selvstændige erhvervsdrivende, vi er super heldige med så skønt et opland, som støtter på hver deres måde. Vi ser frem til et 2020 hvor kalenderen allerede på nuværende tidspunkt ser super god ud.

Snacks

3 små hapsere: Blinis m/laks og rogn, Krebs og advokado a la tartar, rullede pandekager m/stegte peberfrugtefyld. Grissini og dip

Forret

Jomfruhummer og torsk i variation, serveret i en hummerbisque, dertil dildolie og små syrlige rogn.  Pisket smør og grov surdejsbrød.

Hovedret

Rosa Okseculotte, små krydrede rodfrugtepakker (kartoffel, rødbede, gulerod og jordskokker), rødbedeflan, jordskokkecreme og kaftig rødvinsglace, serveret med sprøde jordskokkechips.

Dessert

Orange Gateau Marcel, orange/karamel kugler, vaniljeparfait m/rom, sprød karamel, mandelknas og romkys.

3 Retter 299,-

3 Retter incl. snacks 350,-

Vejledning medfølger til opvarmning og anretning.

Tilkøb

Kransekagetop til 10px 200,-

Kransekagestykker 25,- pr person

Pålægskagemand til efter kl. 24.00  10-12 px.  275,-

 

Bestilles senest d 30/12 kl. 08.00 på sms eller ring 26294787′

Betaling foregår ved afhentning.

Afhentes d. 31/12 mellem 12-14

Vi ses på Kroen mvh Zannie og Lars

Skriv et svar