Oktober Gourmet

Efterårs gourmet.

d. 12/10-2019 kl. 17.30-22.30

Kom og nyd en dejlig aften i godt selskab. Lad jer opvarte af Lars, og oplev efterårets guld i de forskellig anretninger. Når i kommer bliver der serveret en lille lækker appetizer at starter på. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Forret

Rimmet Havtaske m/ råmarineret fennikel, dild og citronfløde.

Mellemret

Svampe consummè  m/ årstidens svampe i variation.

Mellemret II

Confiteret karameliseret Kalveskank, serveret med sprød kålsalat og salte mandler.

Hovedret

Duo af Fasan og And, m/sauce på stegesky, selleripurè, glaserede jordskokker og serveret med en rodfrugtepakke.

Dessert

Brombær panna cotta, lun minitærte m/brombær og revet karamelsten, hjemmelavet salt-lakridsis.

 

3 retter 350,-

4 retter 410,-

5 retter 475,-

 

Vinmenu pr. person

kun 330,-

Indeholder: Velkomst, 5 Gl. afstemte vine, kaffe og 1 prøve smagning af XO Bumbu rom.

 

Bordreservation nødvendig på tlf.  26294787

Vi ses

Zannie og Lars

Skriv et svar