Sommer gourmet

Efter en lille ferie er vi klar igen…. Og vi starter ud i den sjove ende, med en lækker gourmet aften til at skærpe sanserne og nyde sommerens lækre råvarer. Det hele foregår d. 12/ 7 fra kl. 18.00

Vi starter ud med en let forret:

Sommerens ærter i variation, en let Krabbesalat, crudite af radise og sprødt hertil.

Mellemret:

Skindstegt kulmule på en bundt af sommerspidskål og ribs, vendt i en let sennepscreme, med råsyltet fennikel til.

Hovedret:

Rådyrfilet med en vildtglace, Stegte kejserhatte, bagte blommer og forårsløg, der serveres en lille bagt kartoffelpakke med årstidens krydderurter og smør hertil.

Pre dessert:

Bærsymfoni, kaffe creme, små marengs, saltkaramel, malttuille og skovsyre i forskellige farver.

Dessert:

Is a la koldskål, hjemmelavede kammerjunkere i brud, krystaliseret hvid chokolade med estragon, sauce sabayonne.

5 retter 525,-
4 retter 450,-
3 retter 385,-

Afstemt Vinmenu kan tilkøbes for 399,- pr person.

Bordreservation på 26294787

Vi glæder os til at se jer ❤️
Mvh Zannie og Lars, Bække kro

Skriv et svar