Sommerupdate

Der har været lidt stille online fra vores side, og tiden går bare derudaf. Her i foråret har vi jo ligesom alle andre restauranter og kroer, haft super travlt med konfirmationssæsonen. Glade på den anden side, vil vi lige berette lidt om, hvad vi har gået og syslet med tidligere på året, både af ideer og mere fysisk.

Forgangen fik en makeover lige efter nytår, med nyt tapet og nye lamper. Panelerne blev malet og vupti. Mange har slet ikke lagt mærke til det, hvilket må betyde at vi har ramt stilen ret godt 😉

Vi har fået skiftet et stort bord i køkkenet, som nu er langt mere rengøringsvenligt (stål) end den gamle, som havde udtjent sin værnepligt.

Vores lille sal har fået et kæmpe makeover, og vi mangler stadig lige lidt i hjørnerne. Det er nok den største forandring vi har lavet i den tid vi har været her. Panelerne blev også malet hvide her, nyt tapet, malet loft, nye lamper. Indgangen til lille sal har fået sort gulv og det samme får toiletterne i den afdeling. Det er efterhånden helt andre lokaler at være i. Nu kan de endelig bruges til noget igen. Det er utroligt hvad maling, tapet og lidt flid kan gøre.

Derudover har vi haft helt vildt travlt, så det har været lidt svært at nå alt til tider. I den sidste ende er det dog en frisk update, som kroen trænger til, så det er det hele værd.

Fremadrettet kigger vi mod sensommersæsonen. En lækker sommergourmet, som gerne skal slå sidste efterårs gourmet hvor 65 personer lagde vejen forbi Bække, for at nyde lækre retter i hyggelige omgivelser. Derudover kommer der et par dag hvor vi sælger vores Stjerneskud, Pariserbøf og Stegt Flæsk i restauranten og ud af huset. Hold øje med datoer på facebook og her på siden.

Sådan overordnet set ser det lyst ud, om end vi også godt kan mærke de forhøjede priser. Der er ud over et par malerprojekter, ikke lagt større forandringer i bogen, mens vi afventer verdenssituationen.

Vi ønsker alle en fantastisk sommer.

Mvh Zannie, Lars og familie

Skriv et svar