Så er alle de skønne råvarer indenfor rækkevide, og det skal vi selvfølgelig udnytte maksimalt. Retterne er simple i deres udtryk, men skønne på smag. Efter forespørgsel kommer der en vinbuffet på aftenen, så kan man vælge lige den vin, der falder i god smag.
![](https://i0.wp.com/www.baekke-kro.dk/wp-content/uploads/2020/06/balltip.jpg?resize=720%2C960&ssl=1)
17/6 fra kl. 17.30 i restauranten
Snack at starte på (Kroens valg)
Asparges, fjordrejer, Sauce Hollandaise, brøndkarse og malt.
Smørblancheret pighvar, gulerodspure, Julienne af årstidens grønt, pigment-sc.
Farseret unghane, jus, variation af selleri og syltede bøgehatte.
Sommerkalv, Sauce royal, forårsløg, ærter, radise, nye kartofler m/urter.
Årstidens Jordbær, marengs, chantilly, krystalliseret hvid chokolade m/jordbær, vaniljeiscreme.
Pr. person 555,- (incl. vinbuffet i 3 timer 750,-)
![](https://i0.wp.com/www.baekke-kro.dk/wp-content/uploads/2023/04/IMG_20190711_211347-1.jpg?resize=768%2C1024&ssl=1)
Tilkøb af 4* oste m/tilbehør 95,-
Kaffe og avec m/sødt 95,-
Bobler til snack 45,-
Bordreservation på 26294787
Mvh Zannie og Lars